neděle 14. října 2007

HogNews, nebo HogOlds? :)

Jak jsem se tak s Katleen probírala batohem, narazily jsme na jeden starý deníček - knížku, kam si Kat psala nanečisto některé články, když ještě v prváku psala s Kate noviny. A tak mě napadlo sem pár oblíbených článků hodit...
Tak tady první příspěvek, ale ještě než začnu, měla bych vás poprosit o shovívavost - Katleen bylo tou dobou přece jenom pouhých jedenáct a psala pro radost a zábavu, ne proto, že by v sobě objevila nějaký skvoucí talent nebo tak něco...:) Tak to berte s rezervou, a užijte si Katleenin první článek vůbec - o Protivovi. Myslím, že ho psala po nějaké příjemné zkušenosti se školním poltergeistem, ale říká, že už si to nepamatuje... tak posuďte sami ;)

Pomáháme potřebným

Ještě jste ho nepotkali? Ladně se vznáší chodbami, usmívá se na kolemjdoucí a nikoho neopomene pozdravit či milým slovem potěšit. Máte zlý den? Tohle setkání vám stoprocentně zvedne náladu! Potřebujete sprchu a nechce se vám až do horního patra? Protiva to zařídí!Zapomenete nedopatřením někde ležet sešit? Žádné strachy, Protiva jej tam napospas všem jistě nenechá... Zapadnete do učebny, kde nemáte co dělat, pár minut do večerky, klepete se strachy aby vás někdo nenašel.... Bez obav, Protiva za vámi nezapomene zamknout... Ale věřte nevěřte, i Protiva má slabé stránky; například je velmi skromný, stydlivý, váhavý, nerozhodný... A proto vás, milí čtenáři, žádáme: pomozte mu, jako pomáhá denně on vám, a kdykoliv ho potkáte, nezapomeňte ho pro jeho vlastní dobro řádně NAKOPNOUT! :)

Žádné komentáře: