úterý 12. února 2008

Slavnostní vyhlášení

Tákže, bylo nebylo, ten imaginární zločin spáchal opravdu JUSTIN, jak správně vydedukovakolo celých šest Sherlocků Holmesů mezi vámi... Tři zůstali v anonymitě, ale ti úplně první tři, co přišli věci na kloub, byli definitivně NARION z Nebelvíru, ALEX z Havraspáru a BEN z Mrzimoru... Jim, i vám všem ostatním, co jste si s tím lámali hlavu, ať už úspěšně, nebo ne, srdečně gratuluju ke skvěle fungujícím mozkovým závitům a chuti je používat! :D

Máte-li zájem přesně zvědět, jakým postupem byla Justinovi vina přišita, klidně se mi ozvěte, třeba v komentářích, ráda vysvětlím! :)

PS: Jinak, Justin z hlavolamu nedostal ve svém iluzorním světě klasický školní trest, protože se ukázalo, že nešlo o vandalství ale o nešťastnou náhodu - v zápalu horlivosti to při tréninku zapalovacího kouzla (viz. kouzelné formule, druhý ročník) trošku přepískl..... Fakt, že zničením stromečku nezpůsobil žádnou škodu, myslel ve své výpovědi taky vážně - podle jeho vlastních slov byl ten stromeček "opravdu ohyzdný", takže ani nelhal. Nešlo ale popřít, že ze strachu z toho, co by takový čin udělal s jeho pověstí, se k němu nepřiznal a zapíral. Pan ředitel mu tedy dal za úkol, že příští Vánoce musí veškeré stromečky ve společenské místnosti Havraspáru nazdobit sám, a ručně. V nejbližší době tedy asi Justin začne vystřihovat papírové vločky a skládat řetězy na příští sezónu... Zamlčování se nevyplácí!! ;)

Žádné komentáře: